Skip to main content
Ons aanbod

Ons aanbod

Wij verkopen racefietsen binnen ieders budget zowel voor de beginnende als de gevorderde fietser! Wij zorgen er dan ook steeds voor dat deze fietsen keurig op maat gezet worden met onze Shimano bikefitting zodat iedere fietsrit een plezier wordt!
Voor elk wat wils, van de beginnende basis mtb tot de professionele machine leveren wij voor u af!
Voor wie de racefiets net iets te vind hebben wij ook sportfietsen! Dit zijn lichte fietsen met meestal een sportievere houding dan op de gewone fiets!
Van speelbmx tot professionele bmx kunnen wij u aanbieden!
koersfietsen
elektrische fietsen is de dag van vandaag een zeer ruim begrip, wij hebben elektrische fietsen in alle types fietsen, van minifiets tot mtb hebben wij elektrisch! En uiteraard niet te vergeten hebben wij ook een zeer uitgebreid gamma speed-pedelecs! De gewone fietser komt uiteraard ook aan zijn trekken met alle mogelijk modellen! Steeds zeer veel voorraad en uiteraard de mogelijkheid tot een testrit want dit zegt meer dan 1000 woorden
Van de gewone normale standaard schoolfiets tot de geavanceerde trekkingfiets kunnen wij jullie aanbieden! Steeds zeer veel keuze in alle mogelijke opstellingen en afwerkingen
Beperkt ook vouwfietsen in huis! Uiteraard vele mogelijkheden hier in bij ons te verkrijgen!
Van de eerste loopfiets tot de laatste kinderfiets hebben wij voor u talrijk in huis in een waaier van kleuren en modellen!
stadsfietsen